Wil je meer betekenen voor vluchtelingen?

Hartelijk dank voor je gebed tijdens Vluchtelingengebedsweek 2024. Wil je weten wat je nog meer kan betekenen voor vluchtelingen en hoe Gave je hierbij helpt? Op deze pagina vind je wat tips.

–>We ontvangen ook graag je feedback over de Vluchtelingengebedsweek. Zou je daarvoor deze enquête willen invullen?

Ontdek meer over vluchtelingen

Wil je meer weten over vluchtelingen lees dan onze verhalen op deze site, of luister naar een van de Gave-podcasts. Heb je contact met vluchtelingen en wil je meer leren over bijvoorbeeld cultuurtips, dan vind je in onze online-bibliotheek veel relevante informatie.

Blijf betrokken

Wil je op de hoogte blijven en niets missen van ons Gave-nieuws? Meld je dan aan voor een voor onze nieuwsbrieven: (algemeen, jongerenwerk, juridisch, kinderwerk en vrouwenwerk) en ons magazine (Weergave).

Geef je tijd aan vluchtelingen

Veel vluchtelingen vinden het fijn als ze contact hebben met Nederlanders. Je kunt asielzoekers in het azc bezoeken. Gave kan je ook koppelen aan bestaand werk bij een azc. Meld je daarvoor hier aan.

Heb jij een hart voor vluchtelingen? Bij Gave krijg je de kans je volop voor hen in te zetten! Bekijk hier onze vacatures.

Geef je gift aan Gave

Gave helpt christenen om vluchtelingen te zien en lief te hebben. Jouw financiële steun is daarbij erg welkom. Met jouw gift geef je vluchtelingen kracht om moed te houden. Klik hier om te doneren.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world