Share the love

 

Doneer 14 euro voor 14 februari

Raak het hart van vluchtelingen!

Stel je voor. Je bent gevlucht, hebt gevreesd voor je leven, dat van je partner en je kinderen. Dan kom je terecht in een azc. Je bent veilig, dat is veel waard! Maar vervolgens breekt er een lange tijd aan van wachten. Jarenlang leef je in onzekerheid. Steeds weer word je geconfronteerd met angst, oorlog, nood. In azc’s heerst veel spanning en uitzichtloosheid.

Gave wil dit doorbreken met de Houses of Joy: huiskamers naast de asielzoekerscentra, waar vluchtelingen met liefde en aandacht worden opgevangen door vrijwilligers. Een plek waar Gods liefde spreekt. Dat geeft nieuwe kracht. Iedereen verdient zo’n plek waar liefde is!

‘Als ik hier ben, voel ik geen angst. Hier weet ik weer wie ik ben, met al mijn leuke kanten. Ik voel me hier meer ‘mij’.’

Abeer (31) uit Jemen

Gave realiseert de Houses of Joy in samenwerking met lokale kerken. We streven naar een netwerk van herkenbare locaties waar vluchtelingen terecht kunnen.

Het komende jaar willen we nog drie Houses of Joy openen. Dat kost gemiddeld € 35.000 aan opstart- en inrichtingskosten per locatie. Pas als de financiering rond is kunnen we van start!

Het kan alleen met jouw steun! 
Jouw donatie helpt liefde en zorg delen. Samen staan we sterk voor alle vluchtelingen in Nederland. 

 

Doe je mee aan onze Valentijnsactie? Doneer 14 euro voor 14 februari en raak het hart van de vluchteling. Dankjewel!

Maak het verschil en word donateur

Als je kiest voor een maandelijkse donatie bied je dit project veel stabiliteit en vluchteling een vaste plek om op adem te komen.

  • Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig opzeggen
  • De hoogte van het bedrag kun je gemakkelijk online wijzigen
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world