Steun Komopdethee.nl

Wij willen nog veel meer vluchtelingen bereiken met Gods liefde. Komopdethee.nl is een fantastisch middel daarvoor. Onze mensen staan klaar om te chatten met vluchtelingen en zo het evangelie te delen. Over leven, God en geloven. Helpt u mee? Uw gift maakt het mogelijk!

Misschien herkent u het; ondanks uw goedbedoelde pogingen om sommige vluchtelingen te bereiken, blijft af en toe echt contact uit taalbarrières en cultuurverschillen maken het moeilijk.

Nu Gave door de pandemie zoveel online werkt, komen zulke vluchtelingen die eerst ‘onbereikbaar’ leken, ineens in beeld De ‘digitale snelweg’ blijkt voor deze groep een weg naar God te zijn!

Deze ontdekking heeft geleid tot een nieuwe website: Komopdethee.nl. Een website over leven, God en geloven. Op deze site geven we stof tot nadenken én de mogelijkheid te reageren via de chatfunctie of e-mail. Op dit moment is er al een pagina voor kinderen en voor jongeren. Ook vind je pagina’s in Farisi (voor Afghanen en Iraniërs) en Tigrinya (voor Eritreeërs). Pagina’s in Arabisch zijn in de maak.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world