House of Joy

Kracht voor een nieuwe start

Hoe wil je de Houses of Joy steunen?

Geef vluchtelingen een adempauze

 

Stel je voor. Je bent gevlucht, hebt gevreesd voor je leven, dat van je partner en je kinderen. Dan kom je terecht in een azc. Je bent veilig, dat is veel waard! Maar vervolgens breekt er een lange tijd aan van wachten. Jarenlang leef je in onzekerheid. Steeds weer word je geconfronteerd met angst, oorlog, nood. In azc’s heerst veel spanning en uitzichtloosheid.

Wij willen dit doorbreken met de Houses of Joy: huiskamers naast de asielzoekerscentra. Een plek waar vluchtelingen zich thuis voelen. Waar vluchtelingen en vrijwilligers elkaar ontmoeten en samen optrekken. Een plek waar Gods liefde spreekt.

‘Als ik hier ben, voel ik geen angst. Hier weet ik weer wie ik ben, met al mijn leuke kanten. Ik voel me hier meer ‘mij’.’

Abeer (31) uit Jemen

Gave realiseert de Houses of Joy in samenwerking met lokale kerken. We streven naar een netwerk van herkenbare locaties waar vluchtelingen terecht kunnen.

Het komende jaar willen we nog drie Houses of Joy openen. Dat kost gemiddeld € 35.000 aan opstart- en inrichtingskosten per locatie. Pas als de financiering rond is kunnen we van start!

Help je mee vluchtelingen een plek te geven waar ze op adem kunnen komen? Maak het verschil en wordt donateur. Alvast bedankt!

 

Maak het verschil en word donateur

Als je kiest voor een maandelijkse donatie bied je dit project veel stabiliteit en vluchteling een vaste plek om op adem te komen.

  • Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig opzeggen
  • De hoogte van het bedrag kun je gemakkelijk online wijzigen

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world