Bedenk een leuke (sponsor)actie

Wil jij bijdragen aan het ondersteunen van vluchtelingen, op jouw eigen unieke manier?

Misschien is het opzetten van een sponsoractie dan iets voor jou. Elke actie, groot of klein maakt het verschil voor vluchtelingen. Of je nu de keuken induikt en koekjes of oliebollen gaat verkopen, een lasergame organiseert of een inzamelactie start op je verjaardag, een marathon gaat lopen of de alternatieve elfstedentocht schaats: iedere actie is van harte welkom. Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen!

  • Stap 1: Kijk op activiteiten.gave.nl om een specifiek sponsorproject te kiezen, zoals bijvoorbeeld de kinderkampen of juridische steun bij een asielaanvraag. Natuurlijk kan er ook geld ingezameld worden voor al het werk van Stichting Gave.
  • Stap 2: Bedenk welke actie jullie willen doen en bereid de actie voor, o.a. door het aanmaken van een eigen actiepagina. Via de button MAAK JE ACTIEPAGINA kun je dit eenvoudig doen. Een online actiepagina is niet verplicht, maar maakt het werven van donaties wel heel gemakkelijk.
  • Stap 3: Stuur een (online) sponsorverzoek naar familie, vrienden en collega’s. Zo maak je van jouw actie een groot succes!
  • Stap 4: Doen! Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Aanmaken van een actie voor Gave via Geefl.nl
Veelgestelde vragen over een actie bij Geef.nl
Over Gave en wat we doen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

Start een sponsor actie

Dat kan!! Super dat jij in actie wilt komen voor stichting Gave. Via Geef.nl maak je in een handomdraai een actiepagina aan zodat jouw vrienden en familie jou makkelijk kunnen sponsoren.

Hier volgen suggesties voor (sponsor) acties.

sfasf
24242
asfasfd
23424
asfasf
3234243
afasfasdf

Geld inzamelen voor Stichting Gave?

We vinden het fantastisch als jij ook een collectebus aanmaakt voor Stichting Gave. Dit is heel eenvoudig en in een paar minuten gedaan.

Hier volgen suggesties voor het bekend maken van je collecte.

sfasf
24242
asfasfd
23424
asfasf
3234243
afasfasdf

Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Gave kijkt wel regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world