Kom in actie met je kerk

Wil je als kerk bijdragen aan het werk van Stichting Gave voor vluchtelingen, maar op jullie eigen unieke manier? Op de kinderclub, samen met jongeren of als (bijbel)kring? Misschien is het opzetten van een sponsoractie dan iets voor jullie! Elke actie, groot of klein maakt verschil. Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen! Zo getuigen we samen van Gods en Zijn liefde voor iedereen.

  • Stap 1: Kijk op activiteiten.gave.nl om een specifiek sponsorproject te kiezen, zoals bijvoorbeeld de kinderkampen of juridische steun bij een asielaanvraag. Natuurlijk kan er ook geld ingezameld worden voor al het werk van Stichting Gave.
  • Stap 2: Bedenk welke actie jullie willen doen en bereid de actie voor, o.a. door het aanmaken van een eigen actiepagina. Via de button MAAK JE ACTIEPAGINA kun je dit eenvoudig doen. Een online actiepagina is niet verplicht, maar maakt het werven van donaties wel heel gemakkelijk.
  • Stap 3: Maak de actie bekend in je club, kring of gemeente, stuur een (online) sponsorverzoek.
  • Stap 4: Doen! Veel plezier samen! En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

Kinderwerk (4 t/m 12)

Super dat jullie met de kinderen van jullie kerk in actie wilt komen voor vluchtelingen.
Hier vind je een aantal suggesties en kun je een eigen actiepagina aanmaken. Zo betrek je de hele gemeente gemakkelijk en online bij jouw actie voor Stichting Gave en vluchtelingen.

Jongerenwerk (12 t/m 18)

Super dat jullie met de jongeren van jullie kerk in actie wilt komen voor vluchtelingen.
Hier vind je een aantal suggesties en kun je een eigen actiepagina aanmaken. Zo betrek je de hele gemeente gemakkelijk en online bij jouw actie voor Stichting Gave en vluchtelingen.

Stichting Gave training voorlichting vluchteling

(Bijbel)kring – volwassenen

Super dat jullie met de kerk in actie willen komen voor vluchtelingen.
Hier vind je een aantal suggesties en kun je een eigen actiepagina aanmaken. Zo betrek je de hele gemeente gemakkelijk en online bij jullie actie!

Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Gave kijkt wel regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world