Kom in actie voor vluchtelingen

met je kerk

Wil je als kerk bijdragen aan het werk van Stichting Gave voor vluchtelingen, maar op jullie eigen unieke manier? Op de kinderclub, samen met jongeren of als (bijbel)kring? Misschien is het opzetten van een sponsoractie dan iets voor jullie! Elke actie, groot of klein maakt verschil. Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen! Zo getuigen we samen van God en Zijn liefde voor iedereen.

  • Stap 1: Kijk op activiteiten.gave.nl om een specifiek sponsorproject te kiezen, zoals bijvoorbeeld de kinderkampen of juridische steun bij een asielaanvraag. Natuurlijk kan er ook algemeen geld ingezameld worden dat bestemd is voor al het werk van Stichting Gave.
  • Stap 2: Bedenk welke actie jullie willen doen. Je kunt voor inspiratie kijken bij suggesties voor sponsoracties, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken. Bereid de actie voor, o.a. door het aanmaken van een eigen actiepagina. Via de button “Maak hier je eigen actiepagina” kun je dit eenvoudig doen. Een online actiepagina is niet verplicht, maar maakt het werven van donaties wel heel ge-makkelijk. Of download de kofferbouwplaat en/of het sponsorformulier en ga ‘langs de deuren’.
  • Stap 3: Maak de actie bekend in je club, kring of gemeente, stuur een (online) sponsorverzoek.
  • Stap 4: Doen! Veel plezier samen! En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

Sponsoractie geslaagd?

Neem contact op met Stichting Gave om af te spreken hoe het geld wordt overhandigd. Wanneer je geld hebt ingezameld via de actiepagina op Geef.nl/Gave komt het geld al automatisch binnen op het Gave-rekeningnummer. Heb je op een andere manier geld ingezameld, dan kan het bedrag eenvoudig worden overgemaakt. Maar in beide gevallen kan er misschien ook iemand van Stichting Gave naar jullie kerk komen om het ingezamelde geld feestelijk te ontvangen.

Via deze button kom je op geef.nl waar je speciaal voor jouw sponsoractie een actiepagina kunt aanmaken. Met zo’n pagina betrek je hele gemeente gemakkelijk bij de actie en kan er online gedoneerd worden! Het geld komt automatisch op de rekening van St. Gave. Wil je dat liever niet? Kies dan bij het aanmaken van de pagina voor de optie Actievoeren voor mezelf of een bekende. Of download de kofferbouwplaat en/of het sponsorformulier en ga ‘langs de deuren’. Veel plezier en succes!

Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Gave kijkt wel regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

"Het jongerenkamp helpt me om gelukkig te worden.”

- Immaculee

Lees het verhaal van Immaculee »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world