Bidden als basis

Werken onder asielzoekers is belangrijk, het gebed als basis is daarvoor onmisbaar. God belooft ons Zijn zegen als wij naar Zijn wil zullen bidden. Gebed is het beste wapen in de strijd tegen de duisternis.

Gebedsapp iPray2day

Om op de hoogte te blijven van de actuele gebedspunten, kunt u de gebedsapp iPray2day gebruiken. Een keer in de tien dagen ontvangt u een concreet gebedspunt van Gave op uw smartphone of tablet.

E-mailnieuwsbrief

Als u zich abonneert op de e-mailnieuwsbrief van Gave, ontvangt u maximaal vijf keer per jaar gebedspunten in uw mailbox.

Vluchtelingengebedsdag

Ieder jaar organiseert Gave rond de wereldvluchtelingendag van de UNHCR een dag waarop het gebed specifiek voor vluchtelingen meer aandacht krijgt. Klik hier voor meer informatie.

30 Dagen gebed tijdens Ramadan

Op 27 mei beginnen wereldwijd ruim 1,6 miljard moslims aan de vastenmaand Ramadan. Diezelfde dag zullen christenen wereldwijd een maand van gebed voor moslims starten. Dit is het tweeŽntwintigste jaar dat er wereldwijd wordt gebeden voor een doorbraak van het Evangelie onder de moslimvolken van de wereld.

Bidt u ook mee? Speciaal hiervoor is een gebedsboekje ontwikkeld dat u hier kunt downloaden.

Vacature gebedscoŲrdinator

Om het gebed voor asielzoekerswerk te ondersteunen is Gave op zoek naar een CoŲrdinator