Hartelijk welkom voor asielzoekers

Het aantal vluchtelingen stijgt hard, vooral veel SyriŽrs en EritreeŽrs komen naar ons land. Overal gaan nieuwe asiellocaties open. Wat is het mooi als deze asielzoekers een hartelijk welkom krijgen! Als juist de christenen gastvrij zijn en omzien naar asielzoekers. Wellicht is er in uw omgeving een asielzoekerscentrum, of wordt er ťťn geopend (bekijk een kaart met de asielzoekerscentra).


Een nieuw asielzoekerscentrum?

Is of komt er een nieuw asielzoekerscentrum in uw buurt? Gave helpt u graag verder bij de opstart en begeleiding van activiteiten.


Een bestaand asielzoekerscentrum?

U wilt graag iets betekenen voor de asielzoekers in het azc bij u in de buurt? De kans is groot dat er al andere christenen goede contacten hebben. We kunnen u met hen in contact brengen en vertellen u waarbij we u kunnen helpen.


Vluchtelingen in uw straat

Ook al is er geen asielzoekerscentrum in de buurt, toch kunt u contacten krijgen met vluchtelingen. In Nederland wonen zo'n 100.000 vluchtelingen met status. Een groeiend aantal krijgt een woning toegewezen. Wellicht bij u in de buurt. We helpen u graag om contact met hem of haar te leggen.