Road 7

Het tienerwerkpakket Road 7 (papier en online) bestaat uit 25 programma’s vol met ideeën voor spelletjes, muziek, filmpjes, verhalen, werkvormen, gespreksvragen en creatieve en sportieve activiteiten.

De programma’s gaan over thema’s die tieners aanspreken zoals talenten, vriendschappen, problemen en geluk. Elk programma haakt in op een persoon uit de Bijbel, die ook bekend is in de Koran zoals Abraham, David en Jezus. Daarnaast zijn er bijbehorende filmpjes zoals filmpjes met dramastukjes waarin tieners uit een asielzoekerscentrum meespelen.

Het pakket is uitgegeven in papieren vorm. Daarnaast staat alles wat je in deze map vindt ook op de website achter een inlogcode. Met je smartphone, tabet of computer blader je daar snel door alle onderdelen en klik je meteen door naar filmpjes en werkbladen. De inlogcodes zijn twee jaar bruikbaar. Daarna kan verlenging worden aangeschaft via de webshop.

Het pakket kost € 79,00. Dit is inclusief een korte training voor het team. Uitgebreide informatie is te vinden op www.road7.nl

Road 7 is ontwikkeld door Evangelie & Moslims en Gave.

(Terug) naar de webshop

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world