Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Stel je voor… je bent gevlucht. Hebt alles achter je gelaten. En dan kom je terecht in een asielzoekerscentrum in een vreemd land. Wat is het fijn als iemand dan naar je omkijkt. Wil jij iets betekenen voor vluchtelingen in ons land? Als vrijwilliger zorg jij dat een vluchteling zich gezien en geliefd voelt. We hebben jou nodig.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers in verschillende plaatsen. Meld je aan! Samen doorbreken we de uitzichtloosheid en starten een nieuwe toekomst. Klik hieronder op jouw interessegebied, of ga gelijk naar het aanmeldformulier.

Kinderclub

Geniet je van spelen met kinderen? Hou je ervan om verhalen te vertellen? Doe mee met een kinderclub!

Jongerenclub

Houd je van tieners? Sport je graag of vind je het leuk om toffe activiteiten te organiseren? Doe mee met een jongerenclub!

Op bezoek

Ben je graag in contact met mensen? Vind je andere culturen inspirerend en uitdagend? Ga op bezoek bij iemand in het azc!

Vrouwenactiviteit

Drink je graag samen een kopje thee? Wil je andere culturen leren kennen en jouw cultuur laten zien aan andere vrouwen? Doe mee met een vrouwenactiviteit!

Mannenactiviteit

Houd je van sporten met mannen of het doen van een uitdagend spel? Vind je andere culturen interessant? Doe mee met een mannenactiviteit!

Asielzoekerscentra

kaart met locaties asielzoekerscentra

Op deze kaart vind je de azc-locaties van Nederland. Klik op een locatie om te zien wat in die omgeving al gebeurt vanuit kerken.

Gave biedt je ondersteuning en training op maat. Klik op bovenstaande links voor ons aanbod per activiteit of neem contact met ons op voor jouw specifieke vraag.

“Vluchtelingen hebben niets, maar geven alles.”

- Annemieke

Lees het verhaal van Annemieke »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world