Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Stel je voor… je bent gevlucht. Hebt alles achter je gelaten. En dan kom je terecht in een asielzoekerscentrum in een vreemd land. Wat is het fijn als iemand dan naar je omkijkt. Wil jij iets betekenen voor vluchtelingen in ons land? Als vrijwilliger zorg jij dat een vluchteling zich gezien en geliefd voelt. We hebben jou nodig.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers in diverse plaatsen. Geef één dagdeel per twee weken je tijd zodat we op meer plekken in het land aanwezig kunnen zijn bij het azc.

Meld je aan! Samen doorbreken we de uitzichtloosheid.

Kinderclub

Geniet je van spelen met kinderen? Hou je ervan om verhalen te vertellen? Doe mee met een kinderclub!

Jongerenclub

Houd je van tieners? Sport je graag of vind je het leuk om toffe activiteiten te organiseren? Doe mee met een jongerenclub!

Op bezoek

Ben je graag in contact met mensen? Vind je andere culturen inspirerend en uitdagend? Ga op bezoek bij iemand in het azc!

Vrouwenactiviteit

Drink je graag samen een kopje thee? Wil je andere culturen leren kennen en jouw cultuur laten zien aan andere vrouwen? Doe mee met een vrouwenactiviteit!

Mannenactiviteit

Houd je van sporten met mannen of het doen van een uitdagend spel? Vind je andere culturen interessant? Doe mee met een mannenactiviteit!

Asielzoekerscentra

Op deze kaart zie je de azc-locaties van Nederland. Klik op een locatie om te zien wat in die omgeving al gebeurt vanuit de kerk.

Gave biedt je ondersteuning en training op maat. Klik op bovenstaande links voor ons aanbod per activiteit of neem contact met ons op voor jouw specifieke vraag.

Geïnteresseerd in werken bij Gave? Check hier onze mogelijkheden.

“Vluchtelingen hebben niets, maar geven alles.”

- Annemieke

Lees het verhaal van Annemieke »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world