Home Nieuws

Nieuws

Hier vindt u onze nieuwsberichten.

Campagne No Choice

Drie miljard mensen hebben nog nooit van Jezus gehoord. Ook vluchtelingen in Nederland krijgen niet altijd de kans om Jezus Christus te leren kennen. Daarom doet Gave met de campagne No Choice.

Lees meer »

Enquête Gave

Gave helpt u graag op een manier die bij je past. We horen graag via een enquête wat uw behoefte is en waarin Gave kan verbeteren.

Lees meer »

25 jaar Gave

Geplaatst op 27-06-2019

Dit jaar (26 oktober) bestaat Gave 25 jaar. We kijken dankbaar terug op deze tijd waarin we tot zegen van christenen en vluchtelingen zijn geweest. Binnenkort hoort u meer over onze jubileum-activiteiten.

Lees meer »

Rugtasactie

Vluchtelingenkinderen in Nederland hebben het niet gemakkelijk. Op een asielzoekerscentrum (azc) is de angst voor de oorlog vervangen door onzekerheid over de toekomst. Wil jij hen blij maken met een rugtas vol verrassingen? Doe mee met de Rugtasactie van GAiN en Gave.

Lees meer »

Wereldnieuws

Geplaatst op 28-05-2019

Voor kinderwerkers is er nu de nieuwe methode Wereldnieuws. Met deze methode helpen we kinderwerkers van missionaire kinderclubs om rekening te houden met migranten- en vluchtelingenkinderen.

Lees meer »

Jaarverslag 2018

20-05-2019

We zijn dankbaar voor al het werk dat we in 2018 konden doen om vluchtelingen een thuis te bieden. In ons jaarverslag vindt u een terugblik.

Lees meer »

IND schendt godsdienstvrijheid

Geplaatst op 15-05-2019

Gave heeft bij de IND protest aangetekend tegen de handelwijze van de IND inzake een asielverzoek van een Chinese christen. De IND geeft de asielzoeker geen asiel omdat zij zich volgens de IND kan aansluiten bij de door de Chinese overheid gecontroleerde Drie-Zelf Kerk.

Lees meer »

Gaat het lukken?

april 2019

Alles verandert als je gevlucht bent. Zelfs je huwelijk en je gezin veranderen door de nieuwe cultuur. Hoe vind je met elkaar een weg in Nederland? Voor Arabisch sprekende echtparen heeft Gave samen met Ark Mission het boek ‘Gaat het lukken?’ ontwikkeld.

Lees meer »

Terugblik Gave Festival

Geplaatst op 11-02-2019

Ruim 450 jongeren uit Afghanistan, Eritrea, Nederland en Syrië ontmoetten elkaar op het Gave Festival. Het was een geweldig feest van verbinding.

Lees meer »

Gave Songbook

Geplaatst op 24-01-2019

Samen met vluchtelingen zingen in hun eigen taal: het Gave Songbook maakt dit mogelijk. Deze digitale liedbundel bevat christelijke liederen in diverse talen die eenvoudig meezingbaar zijn. Zo kunnen kerken beter aansluiten bij anderstalige bezoekers.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world