Antwoord op uw vraag

In het contact met vluchtelingen kunt u tegen vragen aanlopen waar u hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld vragen over cultuur en mogelijkheden om gastvrij te zijn, of rond bekering en doop. Wij helpen u graag.

Veel antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze site, speciaal in de bibliotheek. Een aantal veelgestelde vragen vindt u hieronder.

  1. Een vluchteling waar ik contact mee heb verhuist. Kan Gave hem in zijn nieuwe woonplaats helpen aan christelijke contacten? Gave kan deze vluchteling in contact brengen met lokale christenen. Vul hiervoor ons doorverwijzingsformulier in.
  2. Kan ik wat vragen over de asielprocedure van de vluchteling die ik ken? Kijkt u eerst op onze pagina’s van juridisch advies. Hier vindt u al veel antwoorden op uw vragen. Voor overige juridische vragen kunt u mailen naar juridisch@gave.nl. Telefonisch is het juridisch team beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.30 en 12.00 uur via 0341-460328.
  3. Een christen-asielzoeker die ik ken wordt bedreigd. Wat kan ik daarmee? U leest er meer over op de pagina ‘Hulp bij bedreiging’. Ook kunt u daar de bedreiging bij ons melden.
  4. Hoe kom ik aan een Bijbel of evangelisatiemateriaal in een andere taal? U kunt Bijbels en evangelisatiemateriaal bestellen bij EAS of de Zakbijbelbond. In onze bibliotheek leest u meer over de beschikbare materialen.

Als uw vraag hierboven niet staat en u kunt op de website het antwoord ook niet vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Maak gebruik van onderstaand reactieformulier of neem telefonisch contact op met onze servicedesk. Wij zijn via 0341-460328 bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 12.30 en 13.15 tot 16.00 uur.

Reactieformulier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Gave gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. In ons privacystatement vindt u hier meer over.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world