Help als bedrijf

We zijn blij met de bedrijven die ons steunen om vluchtelingen in Nederland op weg te helpen. Samen zorgen we ervoor dat vluchtelingen zich geliefd voelen en de kracht hebben om op eigen benen te gaan staan. We vinden het geweldig als jouw bedrijf daar ook aan wil bijdragen.

Financieel ondersteunen

Structureel

Bedrijven kunnen er voor kiezen om Gave structureel te ondersteunen met financiële hulp. Zo bied je nu en in de toekomst stabiliteit aan ons werk. Via de donatiepagina kun je snel en eenvoudig de steun van jouw bedrijf regelen.

Eenmalige (feestelijke) inzameling

Als organisatie kun je er ook voor kiezen eenmalig te steunen. Bijvoorbeeld een inzameling tijdens een bedrijfsjubileum of afscheidsreceptie. Elke gift, groot of klein, is waardevol. Via de donatiepagina kun je snel en eenvoudig jouw gift overmaken.

Steun een medewerker

Elke dag zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in voor vluchtelingen. Het zijn mensen met passie, overtuiging en lef. Ze nemen in geloof een grote stap: salaris ontvangen van een achterban. Een spannende keuze voor afhankelijkheid en vertrouwen. Met je bedrijf kun je een medewerker steunen. Maak kennis met onze medewerkers en lees hoe je hen kunt steunen.

Sponsoring

Vanuit expertise

De mogelijkheden om ons te sponsoren heel divers. Zo kunnen we de expertise van bedrijven goed gebruiken. Van het meedenken en uitwerken van strategische vraagstukken tot de inzet bij ICT-ondersteuning of het uitlenen van een data-analist, marketingexpert, tekstschrijver of schoonmaker voor een paar uur per week. We overleggen graag met je over sponsoring die aansluit bij de expertise van jouw organisatie. Neem contact op met ons via servicedesk@gave.nl of bel via 0341-460328.

In natura

Er is van alles nodig op kantoor om het werk te ondersteunen en te zorgen dat onze werkers hun werk goed en en efficient kunnen doen. Heeft u (gebruikte) computers, kantoormeubilair, printers en cartridges of printpapier? Dat en meer is allemaal heel welkom. Neem contact op met ons via servicedesk@gave.nl of bel via 0341-460328.

Teambuilding

Kom samen met je medewerkers in actie en maak het verschil voor vluchtelingen in Nederland. Kies een sponsoractie uit de suggesties of bedenk zelf een activiteit die jouw team goed ligt. Terwijl jullie samen in actie zijn, groeit jullie teamspirit en zorgen jullie samen dat vluchtelingen in Nederland zich geliefd weten. Zodat ook zij een toekomst kunnen starten.

Giften zijn aftrekbaar

RSIN-nummer

Stichting Gave is bij de Belastingdienst bekend onder RSIN-nummer 804 521 785.
De gift van je bedrijf kun je aftrekken van de winst omdat Gave is erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) door de belastingdienst.
Wij hoeven geen schenk- of erfbelasting te betalen over ontvangen schenkingen en erfenissen. Een schenking wordt dus 100% besteed aan onze missie.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world