Kom in actie voor vluchtelingen

Wil je bijdragen aan het op weg helpen van vluchtelingen, maar op jouw eigen unieke manier? Alleen of met je kerk, je school of studentenvereniging of (bijbel)kring? Misschien is het opzetten van een sponsoractie dan iets voor jou!

Of je nu de keuken induikt en koekjes gaat verkopen, een lasergame organiseert of een digitale collecte start op je verjaardag, een marathon gaat lopen of de alternatieve elfstedentocht schaatst: iedere actie is van harte welkom. Met jullie inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen!

  • Stap 1: Kijk op activiteiten.gave.nl om een sponsorproject te kiezen, bijvoorbeeld de kinderkampen of juridische steun bij een asielaanvraag. Natuurlijk kan je ook ‘algemeen geld’ inzamelen, bestemd voor al het werk van Stichting Gave.
  • Stap 2: Kies een actie. Je kunt voor inspiratie kijken bij suggesties voor sponsoracties, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken. Bereid de actie voor door het aanmaken van een eigen actiepagina. Via de button “Maak hier je eigen actiepagina” kun je dit eenvoudig doen. Een online actiepagina is niet verplicht, maar maakt het werven van donaties wel heel gemakkelijk. Of download de kofferbouwplaat en/of het sponsorformulier en ga ‘langs de deuren’.
  • Stap 3: Stuur een (online) sponsorverzoek naar familie, vrienden en collega’s. Zo maak je van jouw actie een groot succes!
  • Stap 4: Doen! En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

Sponsoractie geslaagd?

Neem contact op met Stichting Gave om af te spreken hoe het geld wordt overhandigd. Wanneer je geld hebt ingezameld via de actiepagina op Geef.nl/Gave komt het geld automatisch binnen op het Gave-rekeningnummer. Heb je op een andere manier geld ingezameld, dan kan het bedrag eenvoudig worden overgemaakt. Maar in beide gevallen kan er misschien ook iemand van Stichting Gave bij jou langskomen én ben jij van harte welkom op het Gave-kantoor in Harderwijk!

START EEN ACTIE

 

START SAMEN EEN ACTIE

Kinderen


Jongeren

Volwassenen

Stichting Gave training voorlichting vluchteling

Studentenvereniging


 

HELP MET JE BEDRIJF


Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Gave kijkt wel regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world