Kom in actie voor vluchtelingen

Wil je bijdragen aan het op weg helpen van vluchtelingen, maar op jouw eigen unieke manier? Alleen of met je kerk, je (bijbel)kring, je school of studentenvereniging? Misschien is het opzetten van een sponsoractie dan iets voor jou! 

Of je nu de keuken induikt en koekjes gaat verkopen, een lasergame organiseert of een digitale collecte start op je verjaardag, een marathon gaat lopen of de alternatieve Elfstedentocht schaatst: iedere actie is van harte welkom. Met jullie inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen!

  • Stap 1: Kijk hier om een sponsorproject te kiezen. Natuurlijk kun je ook geld inzamelen voor Gave als geheel, wij besteden je gift dan daar waar het het meest nodig is.
  • Stap 2: Kies een actie. Onderaan deze pagina vind je suggesties per doelgroep.
  • Stap 3: Stuur een (online) sponsorverzoek naar familie, vrienden en collega’s. Zo maak je van jouw actie een groot succes!
  • Stap 4: Doen! En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

START SAMEN EEN ACTIE

Kinderen


Jongeren

Volwassenen

Studenten

START JE EIGEN ACTIE

    HOUD EEN COLLECTE

   

             HELP ALS BEDRIJF

Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Wel kijken we regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world