Kom in actie voor vluchtelingen

Wil jij bijdragen aan het op weg helpen van vluchtelingen, op jouw eigen unieke manier? Misschien is het inzamelen van geld dan iets voor jou. Elk bedrag, groot of klein maakt het verschil voor vluchtelingen. Of je nu de keuken induikt en koekjes of oliebollen gaat verkopen, een lasergame organiseert of een inzamelactie start op je verjaardag, een marathon gaat lopen of de alternatieve elfstedentocht schaats: iedere actie is van harte welkom. Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat vluchtelingen in Nederland zich gezien en geliefd voelen!

  • Stap 1: Kijk op activiteiten.gave.nl om een specifiek sponsorproject te kiezen, zoals bijvoorbeeld de kinderkampen of juridische steun bij een asielaanvraag. Natuurlijk kan er ook algemeen geld ingezameld worden, dat bestemd is voor al het werk van Stichting Gave.
  • Stap 2: Bedenk welke actie jullie willen doen. Je kunt voor inspiratie kijken bij suggesties voor sponsoracties, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken. Bereid de actie voor, o.a. door het aanmaken van een eigen actiepagina. Via de button “Maak hier je eigen actiepagina” kun je dit eenvoudig doen. Een online actiepagina is niet verplicht, maar maakt het werven van donaties wel heel ge-makkelijk. Of download de kofferbouwplaat en/of het sponsorformulier en ga ‘langs de deuren’.
  • Stap 3: Stuur een (online) sponsorverzoek naar familie, vrienden en collega’s. Zo maak je van jouw actie een groot succes!
  • Stap 4: Doen! En stuur je ons na afloop de foto’s en een kort verslagje? Met jouw toestemming gebruiken we dat op onze website of andere communicatie-materialen.

 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar servicedesk@gave.nl.
Of bel bel naar onze servicedesk 0341 – 460328

Sponsoractie geslaagd?

Neem contact op met Stichting Gave om af te spreken hoe het geld wordt overhandigd. Wanneer je geld hebt ingezameld via de actiepagina op Geef.nl/Gave komt het geld automatisch binnen op het Gave-rekeningnummer. Heb je op een andere manier geld ingezameld, dan kan het bedrag eenvoudig worden overgemaakt. Maar in beide gevallen kan er misschien ook iemand van Stichting Gave bij jou langskomen én ben jij van harte welkom op het Gave-kantoor in Harderwijk!

Digitale collectebus

Kijk hier voor instructies voor het collecteren met een digitale collectebus.

Via deze button kom je op geef.nl waar je speciaal voor jouw sponsoractie een actiepagina kunt aanmaken. Met zo’n pagina betrek je gemakkelijk je vrienden en familie bij je actie en kan er online gedoneerd worden. Het geld komt automatisch op de rekening van St. Gave. Wil je dat liever niet? Kies dan bij het aanmaken van de pagina voor de optie Actievoeren voor mezelf of een bekende.Of download de kofferbouwplaat en/of het sponsorformulier en ga ‘langs de deuren’. Veel plezier en succes!

Disclaimer: Gave maakt geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Gave kijkt wel regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world