Advies op maat

In het contact met vluchtelingen kunt u tegen vragen aanlopen waar u hulp bij nodig hebt. Gave kan u voorzien van advies op maat. Ook vindt u veel informatie op deze site.

U kunt bij Gave terecht met vragen rond vluchtelingen. Bijvoorbeeld vragen over cultuur en mogelijkheden om gastvrij te zijn, of rond bekering en doop. Wij zijn u graag van dienst. Via onze site en speciaal in de bibliotheek bieden we veel antwoorden.

  1. Wilt u een vraag aan ons voorleggen? Maak gebruik van ons reactieformulier of neem telefonisch contact op met onze servicedesk. Wij zijn via 0341-460328 bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 12.30 en 13.15 tot 16.00 uur.
  2. Verhuist een asielzoeker naar een plek waar u hem in contact wil brengen met een kerk? Wij helpen u verder. Vul hiervoor ons doorverwijzingsformulier in.
  3. Heeft u een juridische vraag? Kijkt u dan eerst op onze pagina’s van juridisch advies.
  4. Voor overige juridische vragen kunt u mailen naar juridisch@gave.nl. Telefonisch is het juridisch team beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.30 en 12.00 uur via 0341-460328.
  5. Bent u op de hoogte van een bedreiging van een christen-asielzoekers? Meld het ons via het formulier dat u hier vindt.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world