Advies op maat

In het contact met vluchtelingen kun jij tegen vragen aanlopen waar je hulp bij nodig hebt. Gave kan jou voorzien van advies op maat. Ook vind je veel informatie op deze site.

Je kunt bij Gave terecht met vragen rond vluchtelingen. Bijvoorbeeld vragen over cultuur en mogelijkheden om gastvrij te zijn, of rond bekering en doop. Wij zijn je graag van dienst. Via onze site en speciaal in de bibliotheek bieden we veel antwoorden.

  1. Wil jij een vraag aan ons voorleggen? Maak gebruik van ons reactieformulier of neem telefonisch contact op met onze servicedesk. Wij zijn via 0341-460328 bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 12.30 en 13.15 tot 16.00 uur.
  2. Verhuist een asielzoeker naar een plek waar jij hem in contact wil brengen met een kerk? Wij helpen je verder. Vul hiervoor ons doorverwijzingsformulier in.
  3. Wil jij iets betekenen voor vluchtelingen en je tijd geven? Gave kan je als vrijwilliger koppelen aan activiteiten bij een asielzoekerscentrum in jouw buurt. Meld je hier aan.
  4. Heb je een juridische vraag? Kijk dan eerst op onze pagina’s van juridisch advies.
  5. Voor overige juridische vragen kun je mailen naar juridisch@gave.nl. Telefonisch is het juridisch team beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.30 en 12.00 uur via 0341-460328.
  6. Ben jij op de hoogte van een bedreiging van een christen-asielzoekers? Meld het ons via het formulier dat je hier vindt.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world