Home Agenda

Agenda

Trainingsmiddag – GEANNULEERD

21 maart 2020

Iedereen die de vluchteling in Nederland een thuis wil bieden is welkom op onze trainingsmiddag. We bieden inspiratie, kennis en praktische tips. Met o.a. Gert-Jan Segers, Gor Khatchikyan en Jan Wolsheimer.

Lees meer »

Now you see me – GEANNULEERD

21 maart 2020

Welkom bij een avond vol indrukwekkende verhalen en hoopvolle muziek op zaterdag 21 maart in de Basiliek in Veenendaal. ‘Now you see me’ neemt je mee in het verhaal van de vluchteling.

Lees meer »

Trainingsdag kinderwerk

9 mei 2020

Zaterdag 9 mei ben je als kinderwerker van harte welkom bij de trainingsdag kinderwerk in de omgeving van Utrecht. Deze dag wordt georganiseerd door Evangelie & Moslims en stichting Gave.

Lees meer »

Gave-huwelijksconferentie

29 mei t/m 1 juni

Gave organiseert van 29 mei t/m 1 juni de Gave-huwelijksconferentie voor Arabischtaligen. Een weekend waarin echtparen leren hoe zij kunnen bouwen aan een sterker fundament in hun huwelijk.

Lees meer »

Gave-kampen

juli - augustus 2020

Gave organiseert zelf kampen voor jongeren van 17 t/m 26 jaar, met een Nederlandse en vluchtelingenachtergrond. De jongeren trekken een week samen op en leren elkaar en God beter kennen.

Lees meer »

Kinderkampen

juli - augustus 2020

Via Gave kunnen vluchtelingenkinderen en tieners van 7 t/m 18 jaar goedkoop mee met een christelijk zomerkamp. Zij hebben een leuke vakantieweek, samen met andere kinderen of tieners.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world