Home Agenda

Agenda

Gave-festival

25 januari 2020

Gave organiseert op zaterdag 25 januari in Ede het derde Gave-festival voor jongeren. Een multiculturele ontmoeting tussen Nederlandse en vluchtelingenjongeren met muziek, spel, sport en lekker eten.

Lees meer »

25 jaar verbinding

21 maart 2020

Gave bestaat 25 jaar. 26 oktober 1994 zijn we opgericht. We kijken dankbaar terug op de tijd waarin we tot zegen van christenen en vluchtelingen zijn geweest. Dat doen we graag met jou.

Lees meer »

Trainingsdag kinderwerk

9 mei 2020

Zaterdag 9 mei ben je als kinderwerker van harte welkom bij de trainingsdag kinderwerk in de omgeving van Utrecht. Deze dag wordt georganiseerd door Evangelie & Moslims en stichting Gave.

Lees meer »

Gave-huwelijksconferentie

29 mei t/m 1 juni

Gave organiseert van 29 mei t/m 1 juni de Gave-huwelijksconferentie voor Arabischtaligen. Een weekend waarin echtparen leren hoe zij kunnen bouwen aan een sterker fundament in hun huwelijk.

Lees meer »

Gave-kampen

juli - augustus 2020

Gave organiseert zelf kampen voor jongeren van 17 t/m 26 jaar, met een Nederlandse en vluchtelingenachtergrond. De jongeren trekken een week samen op en leren elkaar en God beter kennen.

Lees meer »

Kinderkampen

juli - augustus 2020

Via Gave kunnen vluchtelingenkinderen en tieners van 7 t/m 18 jaar goedkoop mee met een christelijk zomerkamp. Zij hebben een leuke vakantieweek, samen met andere kinderen of tieners.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world