Doe mee met een activiteit

Home / Ik wil vluchtelingen helpen / Doe mee met een activiteit

Gave organiseert activiteiten die het werk van lokale christenen en kerken ondersteunen, of de helpen om in contact te komen met vluchtelingen. Al deze activiteiten vind je op onze activiteitenwebsite. Doe jij mee?

Verschillende activiteiten die Gave aanbiedt zijn bedoeld om in contact te komen met vluchtelingen, of helpen je om het contact te versterken. Andere activiteiten zijn alleen voor vluchtelingen, maar daarbij kun je wel als vrijwilliger bijdragen.

Neem deel aan activiteiten

Voor jongeren organiseren we de Gave-kampen en op verschillende plaatsen zijn er Connect Us, avonden met gezellige sport- en spelactiviteiten.
Gave organiseert de Gave-vriendinnendag voor Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingenvriendinnen. Een dag om samen te genieten, de vriendschap te verdiepen, aandacht voor elkaar en (meer) leren over God.

Zet je in als vrijwilliger

We organiseren allerlei activiteiten voor vluchtelingen waar we hulp bij kunnen gebruiken. We organiseren bijvoorbeeld het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders of verzorgen het kinderwerk op een Arabische Conferentie.

Praktisch

Je kunt bijvoorbeeld praktisch helpen met regelzaken, als chauffeur spullen of mensen vervoeren naar een activiteit of eten maken.

Workshops

Je kunt een workshop verzorgen tijdens een activiteit. Denk aan een make-up, muziek, sport of creatieve workshop.

Leiding

Je wilt als leiding mee bij een kamp of weekend. Dit kan voor kinderen, jongeren of volwassenen zijn.

Op onze activiteitenpagina zie je een overzicht van alle activiteiten. Voor sommige activiteiten kun je je daar direct aanmelden als vrijwilliger. Je kunt ons ook mailen waar jouw interesse naar uitgaat. Dan nemen we contact met je op als we mensen zoeken voor een activiteit.

"Dat wij elkaar ontmoet hebben is best bijzonder."

- Job en Hossein

Lees het verhaal van Job en Hossein »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world