Wereldnieuws

Methode voor clubs met migranten- en vluchtelingenkinderen

Wereldnieuws is een samenwerkingsproduct van stichting Evangelie & Moslims en stichting Gave. Met deze methode willen we kinderwerkers van missionaire kinderclubs helpen om rekening te houden met migranten- en vluchtelingenkinderen.

De migratie, de vlucht of het behoren tot een etnische minderheid, maakt het leven voor veel gezinnen niet eenvoudig en de kinderen merken dat. Wanneer we veiligheid en onvoorwaardelijke liefde geven, betekent dat veel voor hen. Maar het beste wat we hen kunnen geven, is dat we Jezus Christus aan hen bekend maken. Hij is de enige zekerheid die we deze kinderen kunnen bieden. We willen laten zien wie Jezus is. Hij is de Redder die God heeft gestuurd om ons terug te brengen bij God de Vader.

Wereldnieuws bestaat uit twaalf diverse thema’s met elk vier bijbelverhalen, in totaal 48 complete clubprogramma’s. Marian Marchal deed in Leersum mee met de pilot en is enthousiast: “De thema’s sluiten mooi op elkaar aan. Ook scheelt het veel tijd in de voorbereiding. Maar ik ben het meest enthousiast over de creatieve manieren om het verhaal te laten zien”.

Naast de map krijg je twee jaar toegang tot de website www.wereld-nieuws.nl voor al de teamleden van jouw kinderclub. Na twee jaar kun je dit tegen betaling met weer twee jaar verlengen. Op de website vind je alle informatie digitaal. Daarnaast kun je hier werkbladen en PowerPoints downloaden.

Het is niet toegestaan het materiaal buiten je eigen kinderclub te verspreiden.

Praktisch

Titel Wereldnieuws
Omvang 48 complete clubprogramma’s
Prijs € 95,00 (verlenging € 25,00). Na betaling nemen we contact met je op over het inloggen op de website.
Meer informatie www.wereld-nieuws.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world