Tienerwerk pakket Road 7

Complete clubprogramma’s voor wereldtieners

Verkrijgbaar in onze webshop

Het tienerwerk pakket Road 7 (papier en online) bestaat uit 25 programma’s vol met ideeën voor spelletjes, muziek, filmpjes, verhalen, werkvormen, gespreksvragen en creatieve en sportieve activiteiten.

De programma’s gaan over thema’s die tieners aanspreken zoals talenten, vriendschappen, problemen en geluk. Elk programma haakt in op een persoon uit de Bijbel, die ook bekend is in de Koran zoals Abraham, David en Jezus. Daarnaast zijn er bijbehorende filmpjes zoals filmpjes met dramastukjes waarin tieners uit een asielzoekerscentrum meespelen.

Het pakket wordt uitgegeven in papieren vorm. Daarnaast staat alles wat je in deze map vindt ook op de website achter een inlogcode. Met je smartphone, tabet of PC blader je daar snel door alle onderdelen en klik je meteen door naar filmpjes en werkbladen. De inlogcodes zijn twee jaar bruikbaar. Daarna kan verlenging worden gekocht.

Het pakket kost €79,00. Dit is inclusief een korte training voor het team. Uitgebreide informatie is te vinden op www.Road7.nl

Road 7 is ontwikkeld door Evangelie & Moslims en Stichting Gave.

Praktisch

Titel Road 7
Omvang 25 complete programma’s + training
Prijs € 79,00 (verlenging € 20,00). Na betaling nemen we contact met je op over het inloggen op de website.
Meer informatie www.Road7.nl

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world