Registratie voor bibliotheek

Gave wil u helpen in het contact met vluchtelingen. Of helpt u om in uw kerk aandacht te vragen voor vluchtelingen. Hiervoor hebben wij allerlei informatie, handreikingen en brochures. Deze zijn digitaal beschikbaar in onze bibliotheek.

Onze papieren brochures kunt u (vaak tegen een kleine vergoeding) aanvragen in onze webshop. Maar deze zijn ook gratis te downloaden vanuit onze bibliotheek. Daarnaast vindt u nog veel meer documenten. Lesprogramma’s, artikelen, handreikingen en nog veel meer.

Zonder inlog kunt u bij een beperkt aantal documenten uit onze bibliotheek. Om toegang te krijgen tot al de documenten vragen we u om een gratis account aan te maken. Wij willen graag wat gegevens van u, om op die manier ons aanbod zo goed mogelijk op uw wensen aan te passen. Bij uw aanmelding geeft u aan of u wel of niet actief op de hoogte gehouden wilt worden van het aanbod van Gave. Met uw inloggegevens heeft u toegang tot de volledige bibliotheek van Gave en kunt u alle documenten vrij downloaden.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world