Ariana Shekhonin

Veldwerker

Hoop geven in een schijnbaar hopeloze situatie. Een licht zijn in de duisternis. Samen met vrijwilligers uit verschillende kerken mogen we diverse activiteiten in Apeldoorn organiseren die laten zien dat vluchtelingen geliefd zijn en welkom bij God en mensen.

Ik ben Ariana Shekhonin en sinds maart 2023 werkzaam als veldwerker voor Stichting Gave in Apeldoorn. Als veldwerker zet ik me in voor de vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Apeldoorn. Het is mijn verlangen om hen hoop te geven in de wetenschap dat God bij hen is en dat Hij een plan heeft met hun levens, ookal lijkt hun situatie nu soms hopeloos of uitzichtloos.

In de toekomst hopen we in Apeldoorn ook een House of Joy op te zetten waar vluchtelingen niet alleen een warm welkom en een kopje koffie of thee kunnen ontvangen maar ook meer over de Here Jezus te weten mogen komen. Wat zou het mooi zijn als juist vluchtelingen tot geloof gaan komen en dat Christelijke vluchtelingen mogen groeien in hun geloof en hun relatie met God.

U kunt meedoen. Hoe?

Bid voor vluchtelingen in ons land.

Word vrijwilliger bij een asielzoekerscentrum.

Geef financieel, zodat ik mij volledig voor dit mooie werk in kan zetten.
Contact achterban
abcarianashekhonin@gave.nlRekeningnummer:
IBAN NL85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Ariana Shekhonin

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world