Heiko en Agnes van den Broek

Missionair veldwerker & personeelsfunctionaris


Wij zijn Heiko en Agnes van den Broek (beiden uit 1970). Sinds 1998 werken wij samen voor God met behulp van een trouwe groep partners. Na 27 jaar bij Agapè te hebben gewerkt, stappen we over naar Gave. We gaan werken met een heel nieuwe doelgroep maar met hetzelfde verlangen: mensen helpen om God te leren kennen.

Heiko is een mensen-mens en een netwerker. Hij gaat aan de slag als missionair veldwerk in een House of Joy, dat is een buurthuis voor bewoners van een asielzoekerscentrum. Hij begint bij het House of Joy in Amersfoort, waar hij contacten legt met bezoekers, vrijwilligers uit de kerken en het AZC. Het doel is om bezoekers vanuit Gods liefde een warme en veilige plek van ontspanning aan te bieden.

Agnes houdt van structuur en goed werkgeverschap. Zij is gemotiveerd om vanuit het kantoor in Harderwijk te investeren in haar nieuwe collega’s. Dat doet ze onder andere door medewerkers te coachen op het gebied van het vinden en onderhouden van partners, en door geestelijk te investeren in collega’s die “in de frontlinie” staan.

Ga jij -weer- mee op deze nieuwe weg als onze partner? We zijn èn blijven afhankelijk van jouw partnerschap in gebed, financiële ondersteuning en meeleven.


Nieuwsbrief

Contact achterban
abcvandenbroek@gave.nl
Rekeningnummer:
IBAN: NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Heiko en Agnes van den Broek

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world