Karlijn Beens

Coördinator Interculturele Activiteiten


Handen die zich uitstrekken naar de ander; ze maken verschil in een mensenleven. Of je nu vluchteling bent of ‘gewoon’ Nederlander. Vanuit deze diepgewortelde overtuiging zet ik mijn gaven en talenten in voor het werk van stichting Gave onder vluchtelingen.

Mijn naam is Karlijn Beens, ik ben 26 jaar en maak deel uit van een Nederlands-Arabische kerk in Amersfoort. In de loop van 2022 groeide bij mij het verlangen om betrokken te raken bij mensen in nood. Op verschillende manieren kwam het werk van stichting Gave onder mijn aandacht. Ik besloot de sprong te wagen, stuurde een open sollicitatie en werd aangenomen als coördinator Interculturele activiteiten.

In deze functie help ik bij de organisatie van evenementen zoals jongerenkampen, moeder-kindweekenden en vriendinnendagen. Met deze activiteiten biedt Gave een fysieke plaats waar vluchtelingen thuis mogen komen bij God en mensen. “Dit is de plek waar ik genezing vond voor mijn verwonde hart”, vertelde een alleenstaande moeder die met haar kind deelnam aan een van de weekenden. Het enthousiasme en de dankbaarheid van de deelnemers verrassen mij elke keer opnieuw.

Jongeren, moeders, kinderen: zij vormen het hart van het werk dat ik mag doen bij stichting Gave. Wilt u hieraan bijdragen als partner? Van harte welkom!

Contact achterban
abckarlijnbeens@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN: NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Karlijn Beens

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world