Koen Westrik

Fondsenwerver

Ik ben Koen Westrik, 39 jaar en woonachtig in Ottoland. Mijn opleiding ligt in het Bank- en Verzekeringswezen. Mijn werkervaring is vrij breed, met name als boekhouder, administratief en commercieel medewerker, als zendeling en in de politiek.

Ik vind het belangrijk dat vluchtelingen zich gezien en geliefd voelen. Ze hebben er niet om gevraagd om als vluchteling in ons land te zijn en ze voelen zich ontheemd vanuit hun eigen leefomgeving. Daarnaast kan er een barrière zijn op het gebied van taal en cultuur. Het is daarom belangrijk dat Gave er is, zij hebben de mensen, expertise en middelen om de vluchteling in woord en daad bij te staan.

Door het werven van financiële middelen (kerken en ondernemers) kan ik bijdragen aan het mooie werk dat mijn collega’s van Gave doen voor vluchtelingen in Nederland. Dit zorgt ervoor dat vluchtelingen de nodige tijd en aandacht kunnen ontvangen.

Mijn werk kan daarmee verschil maken voor mensen uit diverse landen. Een aandachtige blik en een luisterend oor, begrip kunnen hebben in de situatie en zich kunnen inleven in de ander.

Wilt u als organisatie, gemeente of fonds ook bijdragen aan het mooie werk van stichting Gave? Neem contact met mij op via mail of via LinkedIn

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world