Lisa Harkes

Medewerker Kennis

Mijn verlangen is dat iedereen een plek heeft om thuis te komen, om zich veilig te voelen en geliefd. Dat is waar stichting Gave voor staat en daarom wil ik Gave ondersteunen met de talenten die ik heb.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over hoe belangrijk het is om door de ogen van anderen naar de werkelijkheid te kijken, in het bijzonder bij mensen met een andere culturele achtergrond. Dit maakt het namelijk mogelijk om mensen te helpen waar ze dit het hardst nodig hebben. Door mijzelf open te stellen voor anderen, ontdek ik bovendien steeds meer van de veelkleurigheid van Gods karakter.

Ik deel graag met anderen wat ik geleerd heb over het leven en over God. Dit komt ook terug in mijn werk voor Gave bij team kennis. Samen met mijn collega’s ontwikkel ik onder andere online cursussen voor mensen die met vluchtelingen in contact zijn. In ons werk dragen we onze kennis en ervaring over en zoeken we steeds hoe we anderen het beste kunnen toerusten.

Mijn hoop is dat door het werk dat ik samen met zoveel anderen doe, vluchtelingen zullen ervaren dat ze geliefd zijn en thuis mogen komen bij God.


Contact achterban
abclisaharkes@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN:  NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Lisa Harkes

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world