Seth en Lisette Obbink

Missionaire veldwerkers

Alles achtergelaten, alleen en op zoek naar een nieuw, veilig bestaan. Voor veel vluchtelingen is dat de realiteit als ze in Nederland aankomen. In die spannende en kwetsbare tijd willen wij graag iets van Jezus liefde met hen delen.

Wij zijn Seth en Lisette en wonen sinds kort in Ter Apel. Ter Apel is veel in het nieuws geweest vanwege de vele vluchtelingen die naar Nederland komen. Hier zit namelijk het aanmeldcentrum, waardoor vrijwel elke vluchteling zich hier moet melden. Wij vinden het bijzonder om als Gave hier aanwezig te mogen zijn. Een unieke mogelijkheid om een groot aantal van hen te bereiken. Door middel van een House of Joy willen wij graag samen met de lokale kerken een veilige plek bieden. Een plek waar ze zich gezien en geliefd mogen voelen en waar ze (misschien wel voor het eerst) het goede nieuws van Jezus kunnen horen.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. We zijn afhankelijk van mensen die om ons heen staan door middel van gebed en financiële ondersteuning. We geloven dat gebed onmisbaar is voor het werk dat we doen. En wil je geven, dan waarderen we dat ook heel erg!Contact achterban
abcsethenlisette@gave.nl
Rekeningnummer:
IBAN: NL85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Seth&Lisette Obbink

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world