Sia Loedeman

Medewerker secretariaat & veldwerker

Begin 2018 viel mijn oog op een vacature voor secretarieel medewerker bij Stichting Gave (16u/w). Ik was toen net op zoek naar een nieuwe uitdaging, die God mogelijk op mijn pad zou brengen! Mijn verlangen om wat voor de vluchteling te betekenen, groeide. Omzien naar de vreemdeling in ons land en hen liefhebben, was en is voor mij een kostbare opdracht.

Mijn werk voor Gave is heel divers. Meewerkend aan het Moeder-en-Kind weekend merk ik hoe belangrijk het is dat we hen liefhebben vanuit de liefde van Jezus. Eén van de moeders vertelde dat zij, ook al had ze nog geen status, zich nu een burger van het Koninkrijk van God wist. Kostbare woorden die mij raken.

“Door te geven mogen we ontvangen.”

Bij het Maatjesproject in Harderwijk verbind ik azc-bewoners met vrijwilligers. Ook zet ik mij in om Stichting Gave bekend te maken in de kerken in Ermelo en zo vrijwilligers te inspireren relaties te leggen met vluchtelingen.

Eén dag per week werk ik op kantoor om de binnenkomende mail en telefoon te verwerken en het dagelijks gebedsmoment met alle Gave-collega’s te coördineren.

Ik zou het fijn vinden om jou te mogen begroeten in mijn vriendenkring om samen mijn werk voor Gave mogelijk te maken. Jouw gebed, ondersteuning met leuke acties en financiële donaties helpen mij de vluchteling te helpen.

Stichting Gave - Sia Loedeman

Nieuwsbrief


Contact achterban
achterbansia@gmail.com


Rekeningnummer:
IBAN: NL58 INGB 0002 3741 18
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Sia Loedeman

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world