Talitha Felten

Medewerker Kennis

Gierend van de lach gaan ze één voor één op een stuk plastic een sneeuwhelling af. Zelfs degenen die zich het meest afzijdig hielden, wagen zich er ook aan. Het is in één woord geweldig!

Dat gebeurde op een winterochtend met de vrouwen van de noodopvang. Waar we ze eerst nog met moeite uit bed moesten trommelen, leven ze nu helemaal op. Even zijn ze niet bezig met hun zorgen, hun verdriet en hun onzekere toekomst. Waar ik naar uitzie is dat elke vluchteling mag merken dat er mensen zijn die hen opzoeken en om hen geven. Zo stapte Jezus in onze wereld en zag Hij mensen, zocht Hij ook vreemdelingen op.

Naast het samen leiden van de vrouwenochtenden in mijn woonplaats, zet ik me in op de afdeling toerusting. Daar draag ik bij aan trainingen, cursussen, webinars en andere materialen om werkers en kerken die zich inzetten voor vluchtelingen te ondersteunen. Dat ik zelf heb ervaren hoe het is om je weg te moeten vinden in een ander land helpt daarbij. Die opgedane kennis en ervaring zet ik graag in.

Het werk wat ik voor Gave mag doen, kan niet zonder luchtdekking (gebed) en brandstof (financiën). Alleen samen kunnen we Gods missie volbrengen om vluchtelingen met Zijn liefde te bereiken – in Nederland, onder de mensen die hier een thuis zoeken. Ben je enthousiast geworden om dit mooie werk wat ik mag doen te ondersteunen, dan hoor ik graag van je!
Contact achterban
abctalithafelten@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN:  NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Talitha Felten

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world