Tonn den Otter

Relatiemanager

‘Yes, and I ask you, loyal yokefellow, help these women who have contended at my side in the cause of the gospel, along with Clement and the rest of my fellow workers, whose names are in the book of life.’ Philippians 4:3 (NIV84)

Vanaf mei 2022 werk ik ook bij Gave. Ik woon met mijn gezin op Goeree-Overflakkee en ben kerkplanter bij GOchurch- een PKN pioniersplek onder vluchtelingen en anderstaligen. Het is bijzonder om te komen werken bij een organisatie die ons als gemeenschap heeft toegerust en geïnspireerd. Bij Gave is mijn taak om kerken en christenen in beweging te krijgen in het werk onder vluchtelingen in asielzoekerscentra in Zuidwest Nederland.

Ik ben opgeroeid in Australië, maar woon al 9+ jaar in Nederland. Omdat ik zelf mijn eigen weg van inburgering doorlopen heb, leef ik erg mee met vluchtelingen die net in Nederland zijn aangekomen.

In deze rol mag ik ‘Houses of Joy’ pionieren; een huiskamer in de wijk voor vluchtelingen waar ontmoeting ontstaat met mensen en met God. Wil je hier meer over horen? Neem dan contact op met mij. Wil je dit werk verder ondersteunen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en word een ‘Yoke fellow’ of metgezel in dit werk!


/Tonn den Otter

 

Contact achterban
abctonndenotter@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN: NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Tonn den Otter

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world