Willie van de Kleut

Servicedesk en P&O

Een zoektocht naar relevant vrijwilligerswerk in de regio; zo begon het toen de non-profitorganisatie waar ik 10 jaar werkte stopte. Toen kwam Stichting Gave in beeld, via een catecheseproject uit de gemeente. Ik werd geraakt door de nood van kwetsbare vluchtelingen.

Mijn naam is Willie van de Kleut en ik solliciteerde in 2017

bij Gave naar de functie van secretaresse. Het werd medewerker op de Servicedesk en secretarieel medewerker voor P&O; een duo-functie dus.

Bij Gave komen via telefoon en mail allerhande vragen binnen van betrokken vrijwilligers uit kerken en maatschappelijke organisaties. De Servicedesk geeft informatie en verbindt vluchtelingen aan christen-vrijwilligers. Want daar gaat het om: dat vluchtelingen die in Nederland aankomen en diverse keren moeten verhuizen overal christenen ontmoeten die ze aandacht geven en laten delen in de liefde van Christus.

Bij P&O is het mijn hoofdtaak zorg te dragen voor de arbeidscontracten van zo’n 70 parttime medewerkers van Gave. Dit betreft alle functies die er te bedenken zijn in de Gave-organisatie; van Veldwerk tot Secretariaat en van Communicatie tot Juridisch. Mooi om de processen te volgen van sollicitatie tot arbeidscontract en de opbouw van een achterban.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world