Willie van de Kleut

Servicedesk en P&O

Een zoektocht naar relevant vrijwilligerswerk in de regio; zo begon het toen de non-profit organisatie stopte waar ik 10 jaar werkte. Toen kwam Stichting Gave in beeld, via een catechese project uit de gemeente. En werd ik geraakt door de nood van kwetsbare vluchtelingen.

Mijn naam is Willie van de Kleut en ik solliciteerde in 2017 bij Gave naar de functie van Secretaresse. Het werd medewerker op de Servicedesk en secretarieel medewerker voor P & O. Een duo functie dus.

Bij Gave komen allerhande vragen binnen via telefoon en mail van betrokken vrijwilligers uit kerken en maatschappelijke organisaties. De Servicedesk geeft informatie en verbindt vluchtelingen aan christen vrijwilligers. Want daar gaat het om; dat vluchtelingen die in Nederland aankomen en diverse keren moeten verhuizen overal christenen ontmoeten die ze aandacht geven en laten delen in de liefde van Christus.

Bij P & O is mijn hoofdtaak zorg te dragen voor de arbeidscontracten van zo’n 70 parttime medewerkers van Gave. Dit betreft alle functies die er te bedenken zijn in de Gave organisatie; van Veldwerk tot Secretariaat en van Communicatie tot Juridisch. Mooi om de processen te volgen van sollicitatie tot arbeidscontract en de opbouw van een achterban.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world