Downloads startkit jongerenwerk

De impact van een jongerengroep op het leven van jongeren is vaak groot. Ze hebben een plek waar ze welkom zijn, plezier hebben en hun verhaal kwijt kunnen. Door alles heen kunnen ze ervaren dat ze geliefd zijn, zowel door mensen als door God. Tof dat je interesse hebt om zo’n groep op te zetten of daar al mee bezig bent! Op deze pagina vind je informatie en documenten die je kunnen helpen bij het maken van een goede start. Deze pagina hoort bij de startkit jongerenwerk.

Startkit

Deze pagina is onderdeel van de startkit voor groepen met vluchtelingenjongeren. In dit pakket zitten handige materialen zoals een vlag met ‘welkom!’ in meerdere talen, een wereldkaart waarop jongeren hun land van herkomst open kunnen krassen, het spel ‘Wereldpraat’ en kaarten waar jongeren hun gegevens op kunnen schrijven.

Documenten

Het jongerenwerkteam heeft een aantal documenten gemaakt die behulpzaam zijn bij de opstart van een jongerengroep. Je kunt ze hieronder als losse documenten downloaden en vervolgens opslaan of uitprinten en inzetten in jouw groep. Via deze link download je al de gecomprimeerde bestanden in één keer.

Brochures en handreikingen

Heb je behoefte aan meer informatie over het opstarten van een jongerengroep? Of ben je op zoek naar inspiratie voor leuke activiteiten? Hieronder vind je links naar relevante brochures en handreikingen in de bibliotheek op de website van Gave.

Advies en begeleiding

Het jongerenwerkteam van Gave biedt advies en begeleiding bij het opzetten van jongerengroepen. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je vragen hebt of ergens over door wilt praten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world