Ideeën voor jongerenprogramma’s

4YOUth

Wil je aan de slag voor (vluchtelingen)jongeren, maar weet je niet zo goed wat geschikt zou zijn als activiteit? 4YOUth is een boekje boordevol leuke, mooie en grappige suggesties voor jouw groep, opgedeeld in verschillende categorieën. Deze ideeën passen perfect bij een Connect Us-avond, meidenclub in het azc of jongerenactiviteit in de wijk.

Download 4YOUth

 

4YOUth Deep

Toch liever wat meer diepgang? Bekijk dan de tips in 4YOUth Deep, een boekje met creatieve ideeën voor verdiepende jongerenprogramma’s. Je vindt hier filmpjes, dramastukjes, verhalen, doe-opdrachten en nog veel meer. Zo kun je op een aansprekende manier met je groep in gesprek of aan de slag rondom allerlei thema’s.

 

Going Deeper

Met elkaar ga je aan de slag rond de thema’s vriendschap, talenten en toekomstdromen. Hierbij maak je gebruik van allerlei leuke werkvormen en activiteiten die voor een groot deel uit het ideeënboekje ‘4 YOUth’ komen.

Download Going Deeper

 

4YOUth Girls

Dit document staat boordevol ideeën voor een meidenclub. Van uitjes buiten de deur tot allerlei creatieve ideeën. Het document is een waardevolle en relevante aanvulling op al het andere jongerenwerkmateriaal.

"Het jongerenkamp helpt me om gelukkig te worden.”

- Immaculee

Lees het verhaal van Immaculee »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world