Wereldnieuws

Methode voor clubs met migranten- en vluchtelingenkinderen

Verkrijgbaar in onze webshop

De migratie, de vlucht of het behoren tot een etnische minderheid, maakt het leven voor veel gezinnen niet eenvoudig en de kinderen merken dat. Wanneer we veiligheid en onvoorwaardelijke liefde geven, betekent dat veel voor hen. Maar het beste wat we hen kunnen geven, is dat we Jezus Christus aan hen bekend maken. Daarom heeft stichting Gave in samenwerking met stichting Evangelie & Moslims een methode gemaakt speciaal voor kinderclubs.

Wereldnieuws helpt kinderwerkers rekening te houden met migranten- en vluchtelingenkinderen. De methode bestaat uit twaalf diverse thema’s met elk vier bijbelverhalen, in totaal 48 complete clubprogramma’s. Marian Marchal deed in Leersum mee met de pilot en is enthousiast: “De thema’s sluiten mooi op elkaar aan. Ook scheelt het veel tijd in de voorbereiding. Maar ik ben het meest enthousiast over de creatieve manieren om het verhaal te laten zien”.

Naast de map krijg je twee jaar toegang tot de website www.wereld-nieuws.nl voor al de teamleden van jouw kinderclub. Na twee jaar kun je dit tegen betaling verlengen. Op de website vind je alle informatie digitaal. Daarnaast kun je hier werkbladen en PowerPoints downloaden.

Praktisch

TitelWereldnieuws
Omvang48 complete clubprogramma’s
Prijs€ 95,00. Na betaling nemen we contact met je op over het inloggen op de website.
Meer informatiewww.wereld-nieuws.nl
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world