Rien Bregman

Manager communicatie

Mijn verlangen is dat vluchtelingen in Nederland zich gezien weten als mens. En dat zij in het contact met christenen de liefde van God proeven. Door mijn werk als manager communicatie help ik eraan mee dat meer christenen de verhalen van vluchtelingen horen en zich met hen willen verbinden.

Vanaf 1999 werk ik bij Gave. Al heel wat jaar. Ooit begonnen omdat ik ontdekte hoe waardevol contacten tussen vluchtelingen en christenen zijn. Het deed me pijn dat er nog veel vluchtelingen waren die geen contact met christenen hadden. Ik wilde daarom meehelpen om te laten zien hoe waardevol relaties zijn met vluchtelingen. Bij Gave was dat de perfecte plek.

Al die jaren ben ik enthousiast gebleven voor de visie van Gave om christenen te inspireren en te ondersteunen in het uitreiken naar vluchtelingen. En ben ik blij dat op zo veel plekken christenen contacten hebben met vluchtelingen. Mijn inzet via communicatie heeft veel christenen geholpen om vluchtelingen te zien en lief te hebben.

Bij Gave krijg ik mijn salaris via een eigen achterban. Dat vond ik een erg grote stap toen ik startte bij Gave. Maar al snel kreeg ik een groep betrokken mensen om me heen die me financieel wilden steunen en voor me bidden. Mijn werk kan ik doen dankzij al deze mensen die mijn werk willen steunen. Ik ben dankbaar hoe de achterban steeds trouw om me heen heeft gestaan, we hebben nooit tekort gehad. Soms voelt het trouwens nog best spannend, maar het heeft mij geholpen om God ook in financiële zaken te vertrouwen./Rien.Bregman


Nieuwsbrief


Contact achterban
abcrienbregman@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN:  NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Rien Bregman

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world