Leven met een achterban

Werken bij Gave doe je samen. Niet alleen je collega’s, maar ook je vrienden en familie staan achter je. Ze dragen je in hun gebed en zorgen voor je salaris. Hun steun geeft jouw werk voor vluchtelingen een extra dimensie.

Gave-medewerkers ontvangen een vergoeding voor gemaakte kosten, maar krijgen geen regulier salaris. Medewerkers verrichten hun werkzaamheden vrijwillig of ontvangen salaris vanuit inkomsten uit een persoonlijke achterban. Als er voldoende inkomsten zijn vanuit de achterban om minimaal het wettelijke minimumloon conform de werkuren uit te betalen krijgt de medewerker een jaarcontract. Maximaal wordt vanuit de persoonlijke achterban een salaris ontvangen conform de van toepassing zijnde functieregeling en salarisschalen.

Je kunt je salaris natuurlijk aanvullen met een betaalde part-time baan, of je kiest ervoor om volledig afhankelijk te zijn van een achterban. Een spannende afweging, waar Gave je graag mee helpt!

  • Uitleg over het opbouwen van een achterban.
  • Lees hieronder het verhaal van collega Alies Koetsier.
  • Lees hoe Gave-medewerkers Geert en Tietsje Wiersma op God leren vertrouwen door het leven via een eigen achterban.

Steun achterban

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van een medewerker, of een gift overmaken, dan kunt contact opnemen met onze servicedesk. Giften voor de persoonlijke achterbannen zijn aftrekbaar voor de belasting.

Alies Koetsier, medewerker, juridisch

"Ik ben een schakel in Gods werk met mensen."

- Alies

Lees het verhaal van Alies »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world