Leven met een achterban

Werken bij Gave doe je samen. Niet alleen je collega’s, maar ook je vrienden en familie staan achter je. Ze dragen je in hun gebed en zorgen voor je salaris. Hun steun geeft jouw werk voor vluchtelingen een extra dimensie.

Gave-medewerkers ontvangen een vergoeding voor gemaakte kosten, maar krijgen geen regulier salaris. Medewerkers verrichten hun werkzaamheden vrijwillig of ontvangen salaris vanuit inkomsten uit een persoonlijke achterban. Als er voldoende inkomsten zijn vanuit de achterban om minimaal het wettelijke minimumloon conform de werkuren uit te betalen krijgt de medewerker een jaarcontract. Maximaal wordt vanuit de persoonlijke achterban een salaris ontvangen conform de van toepassing zijnde functieregeling en salarisschalen.

Je kunt je salaris natuurlijk aanvullen met een betaalde part-time baan, of je kiest ervoor om volledig afhankelijk te zijn van een achterban. Vind je het spannend om giften te gaan werven voor je werk bij Gave? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor. Daniëlle Overvest helpt je graag in dit proces (0341-460328, danielleovervest@gave.nl) en maak een afspraak.

  • Uitleg over het opbouwen van een achterban.
  • Lees hieronder het verhaal van collega Alies Koetsier.
  • Lees hoe Gave-medewerkers Geert en Tietsje Wiersma op God leren vertrouwen door het leven via een eigen achterban.

Steun achterban

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen van een medewerker, of een gift overmaken, dan kun je deze pagina bezoeken. Giften voor de persoonlijke achterbannen zijn aftrekbaar voor de belasting.

Alies Koetsier, medewerker, juridisch

"Ik ben een schakel in Gods werk met mensen."

- Alies

Lees het verhaal van Alies »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world