In contact met uitgeprocedeerden

BROCHURE ‘GEEN DOODLOPENDE WEG’

In contact met uitgeprocedeerde asielzoekers word je geconfronteerd met moeilijke vragen.  Hoe kan de uitgeprocedeerde asielzoeker worden geholpen? Wat betekent het bijbelse gebod tot gastvrijheid nu? Gave heeft hiervoor de adviesbrochure ‘Geen doodlopende weg’ ontwikkeld.

Deze brochure bevat geen pasklare antwoorden, maar wel praktische handreikingen. Voorafgaand daaraan staat beschreven hoe de asielprocedure verloopt en welke criteria de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) hanteert bij de beoordeling van een asielaanvraag. Ook gaat de brochure in op de vraag welke scenario’s er zijn nadat een asielaanvraag is afgewezen. De brochure beschrijft hoe je Jezus laat zien, door in moeilijke omstandigheden naast de uitgeprocedeerde asielzoeker te blijven staan.

Met een bibliotheek-inlog kun je de brochure hieronder gratis downloaden. De papieren versie van de brochure is voor 2,50 euro te bestellen in onze webshop.

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world